Roel Kamphorst


 "Mensen ondersteunen om veerkrachtig en zelfredzaam in het leven te staan!"Sinds de zomer van 2017 waarin door een fietsongeluk mijn leven en dat van mijn gezin volledig op zijn kop stond, is dit mijn missie. Ik ben Roel Kamphorst, vader van drie kinderen en echtgenoot van een fantastische vrouw. Samen wonen wij in Arnhem. Geregeld ben ik aan de rand van onze wijk te vinden in de prachtige natuur. In de tijd die ik voor mijzelf neem, sport, lees en mediteer ik. Naast Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach werk ik met veel plezier bij 's Heeren Loo als begeleider van (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking, ik ondersteun studenten, ben visiecoach en sparringpartner van het management.

Na het fietsongeluk heb ik aan de lijve ervaren hoe fijn en doeltreffend het is wanneer iemand samen met jou op zoek gaat naar handvatten en inzichten om weer regie te kunnen pakken op het leven. Deze ervaring heeft mij zowel mentaal als fysiek, krachtiger en positiever gemaakt. Door daarna de Post-HBO opleiding tot Integraal Leefstijl- & Vitaliteitcoach bij MARK Leefstijl en Vitaliteit te volgen, heb ik mij bekwaamd om nu voor anderen die belangrijke steun in de rug te kunnen zijn. De steun die jij nodig hebt om weer veerkrachtig en zelfredzaam in het leven te staan.