Vitaal aan het werk

Vitaliteit is een belangrijke factor voor de prestaties van medewerkers. Vitale medewerkers zijn beter in staat om te presteren, minder verzuimen en loyaler zijn aan hun werkgever.

Beschrijving

Dit traject bestaat uit 6 maanden individuele begeleiding. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bepalen we samen het beginpunt en de gewenste eindbestemming. In dit gesprek worden ook verwachtingen uitgesproken ten aanzien van betrokkenheid van werkgever en werknemer tijdens dit traject.

Het is een traject waarbij de medewerker zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen leerproces. Er wordt gewerkt met opdrachten en oefeningen, die de medewerker gaat toepassen in het werk en in de privésituatie.

Doelstellingen

De doelstellingen van dit traject zijn:

Resultaten

De resultaten van dit traject zijn:

Conclusie

Dit traject is een effectieve manier om de vitaliteit van medewerkers te verbeteren. Het is een persoonlijk traject waarbij de medewerker zelf verantwoordelijk is voor zijn/haar eigen leerproces. Dit sluit aan op de visie dat medewerkers zelf in staat zijn om hun vitaliteit te verbeteren.

*De prijs is een indicatie en kan afwijken afhankelijk van het gewenste aantal sessies en het aantal medewerkers per bedrijf. Bovenstaande prijs is op basis van 6 coachsessies per medewerker. *I.v.m. de KOR breng ik geen btw in rekening