Ik ben gecertificeerd als:

  • Integrale Leefstijl- & Vitaliteitscoach, Leefstijl- en Vitaliteitstrainer en Quickscan Trainer Organisatie in Balans™ aan de MARK Academy.
  • Orthomoleculair adviseur basis bij Stichting Ortho Health Foudation.

Wie ben ik

Ontdek mijn missie als Leefstijl- en vitaliteitscoach.

Mijn naam is Roel Kamphorst, vader van drie kinderen en echtgenoot van een fantastische vrouw, uit Arnhem. Sinds de zomer van 2017 stond mijn leven, en dat van mijn gezin, volledig op zijn kop door een fietsongeluk. In die tijd heb ik aan den lijve ervaren hoe waardevol het is wanneer iemand je helpt om handvatten en inzichten te vinden om de regie over je leven weer te kunnen pakken. Deze ervaring heeft me krachtiger en positiever gemaakt, zowel mentaal als fysiek.

Empower: Jouw Welzijn en voeding

Jouw Gids naar een Gezonder en Evenwichtiger Leven

Ik werk met veel plezier als Integraal Leefstijl- & Vitaliteitscoach en Orthomoleculair basis adviseur. Mijn passie ligt in het ondersteunen van anderen, waarbij ik hen help om veerkrachtig en zelfredzaam in het leven te staan. Met mijn kennis en ervaring ben ik er om jou te ondersteunen op jouw weg naar een gezonder, fitter en evenwichtiger leven.

Samen op weg naar een Blijvende Positieve Verandering

Ik kijk ernaar uit om jou te helpen bij het ontdekken van jouw eigen kracht en potentieel. Samen kunnen we werken aan een positieve verandering die blijvend is. Voel je vrij om contact met mij op te nemen als je vragen hebt of als je wilt bespreken hoe ik jou kan begeleiden op deze reis van zelfontdekking. Laten we samen bouwen aan een toekomst vol vreugde, gezondheid en vervulling.